perjantai 5. lokakuuta 2012

Hillbilly


Tänään päätin pistää jalkaani ihanat lappuhaalarini, kaikki muut farkkuni nimittäin olivat pesussa ja en ole oikein ollut hame/mekko tuulella viime aikoina, joskus maalaisjunttina olo on rentouttavaa! Ja miksi aina tarvitsisi stressata liikaa pukeutumisestaan? :)

Koin tänään pienen vastoinkäymisen, kun yritin hakea meidän ylioppilaskunnan toimistolta opiskelijakorttiani, toimisto oli nimittäin kiinni, joten saan yrittää hakea korttia uudelleen ensi viikolla, hieman ketuttaa tällaiset pienet vastoinkäymiset, kun tuntuu muuten meneän yllättävän hyvin! Mutta niin, ensi viikolla koitan uudestaan ja toivottavasti sen sitten saan!

Tänään tuli myöskin käytyä kaupungilla vähän kurkkaamassa paikallisen taidekaupan tarjontaa, ei sieltä nyt mukaan lähtenyt mitään, mutta on hyvä tietää, mitä heillä on siellä tarjolla.
Suomalaisessa tuli myöskin käytyä ja sieltä mukaani lähti Italian Vogue-paketti, siinä oli siis Syyskuun lehti, Vogue Accessory n.5, Dolce&Gabbana-lehtinen, lehtinen jossa oli näytillä uusia vaatesuunnittelijoita sekä Vogue Unique (Haute Couture)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti