maanantai 1. lokakuuta 2012

Lokakuu

Tylsä otsikko, I know!
Se vain jotenkin sopii omaan olotilaani, tuntuu kuin kaikki asiat vain valuvat ohitseni (kuin myös aika) ja mistään ei saa kunnon otetta, ehkä tämä on jonkin sortin syysmasennusta? Hopefully not!

Omaa syksyäni pääsi piristämään lauantaina Idan kanssa vietetty peli päivä! Itse en ole päässyt edes pelaamaan, sillä tässä huushollissa ei omisteta vielä yhtään omaa pleikkaria! Shocking!
Samalla reissulla Choco pääsi tutustumaan Idan hauveliin ja tulivat oikein hienosti toimeenkin!

Sunnuntain vietinkin sitten Doctor Whon 5 kauden parissa ja melkein päivässä katselin koko kauden!
Pakko sanoa, että kyllä siinä Matt Smithissä jotain on, tai ehkä se vain on se britti aksentti ja charmi jotka vetosivat minuun, who knows? ;)

Yksi ihana piristys oli, että löysin vihdoin Ear Cuffin, jonka design miellytti itseäni!


Tuollaisia korviksia olen siis metsätänyt ja kyllähän niitä on ollut kaupoissa saatavilla, mutta ei sellaista mistä itse olisin pitänyt! Nyt sitten törmäsin Glitterissä tällaiseen pöllöön ihanuuteen! Itselläni kun on jokin heikko kohta pöllöille, niissä vain on jotain ihanaa!

Kenkiä on tullut myös piirreltyä/maalailtua huomista visualisoinnin luentoa varten. Taas tein hienon huomion, että työskentelen paremmin kun taustalla on hälinää, tästä syystä tänään katselin kaksi Disneyn elokuvaa samalla kun näitä tein, ensiksi katsoin Pienen Merenneidon ja sen jälkeen Aladdinin! Tässä hieman fiilistely musiikkia kummastakin elokuvasta, ehkä ne pitävät syysmasennuksen kaukana!









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti