maanantai 19. marraskuuta 2012

Kiirettä pitää

Viime aikoina en olekkaan postaillut tänne mitään.. Sen jälkeen kun vierailijani ovat täältä lähteneet olen elänyt hyvin kiireisiä aikoja..
Melkein päivittäin pitäisi olla tekemässä jotain, tällä hetkellä tosin on hieman helpompaa, mutta teen silti juttuja vähän eteenpäin joka päivä, ettei käy niin, että deadlinen lähestyessä en ehtisi muuta tekemäänkään kuin niitä kurssin tehtäviä..


Research book on ollut itselläni aika paljon työn alla, tosin tuntuu kuin mikään ei riittäisi ja en todellakaan ole saanut sinne paljoakaan sisältöä.. Sekin kuitenkin annetaan Luovan Vaatetuksen kurssin päätteeksi opettajallemme "arvosteltavaksi" (lue: katsottavaksi)..

Ja viime viikolla oli yksi suurempi deadline, Johdatus Visuaaliseen Ajatteluun-kurssin työt piti palauttaa torstaiksi ja minähän aloitin niiden teon vasta muistin mukaan maanantaina! Sain piirrokset/maalaukset kuitenkin palautettua keskiviikkona ja sitten tilataideteoksemme palautettiin myös ajallaan torstaiksi, mitä nyt pieni kiirus tuli kun koko juttu toteutettiin vasta keskiviikkona ja sitten täytyi muokata video ja laittaa levylle..


Allekirjoittanut siinä etualalla piirtelemässä
Toivottavasti saan postailtua enemmänkin tänne nyt, onneksi tuossa Joulukuussa alkaa 3 viikon loma, sitä en malta odottaa! Pääseepähän hieman levähtämään kaiken tämän kiireen keskellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti