sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Työntäyteinen viikonloppu

Tänä viikonloppuna en ole vain ollut (vaikka sitäkin on tullut tehtyä), olen siivonnut, pessyt pyykkiä ja astioita, tehnyt koulua varten tehtäviä.. Ja katsellut hyviä ja vähemmän hyviä elokuvia sekä viettänyt aikaa Chocon kanssa.. Voisin sanoa, että tämä viikonloppu kuuluu niihin viikonloppuihin joina saa paljon aikaiseksi ilman että kuitenkaan uuvuttaa itseään ihan loppuun!


Materiaalinäytekansio on jo osittain tehtynä, otan joistain kankaista uudet näytteet (koska Choco tykkäsi niistä, olin jättänyt ne olohuoneen pöydälle ja se oli ne yksi päivä jyrsinyt, jeejee!) eli vielä muutama sivu puuttuu..


Luovaan Vaatetukseen on tullut tehtyä 3. luonnokset ja tarina.. Toivottavasti tuo kelpaa, sillä en ollut ihan varma millaista tarinaa tässä haluttiin niin kirjoittelinpahan vaan jotain.. Mutta onpahan nuo nyt tehtynä niin olen aika iloinen! Lisäksi keräsin Mood Boardia varten vähän kuvamatskua, mutta ne kuvat ovat vielä tulostamatta..

Vielä tosin riittää tehtävää, Digitaalinen suunnittelu, Valokuvaus, Johdatus visuaaliseen analyysiin ja Materiaalit vaativat vielä oman osansa, joten saattaa olla, että päivittäminen tulee taas jäämään hetkellisesti.. Kuitenkin toivon ettei näin käy kun sain tämän vasta takaisin raiteilleen, buu :(

Tämä kaveri pitäisi saada luettua torstaiksi ja totta puhuen en tiedä missä välissä sitä lukisin..


Miksi pitää olla tenttejä, en tykkää sitten yhtään..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti