keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Muistoja Pekka Halosesta ja hullunmylly

Se on mukavaa, kun haet kaikki paperit kerrostalon verkkokellarista ja kun pääset kämpällesi avaat ison "kansion", jossa niitä pidät, ja törmäät vanhoihin koulutöihisi!
Itseäni ehkä hieman nauratti nähdä osa näistä, nimittäin nämä vesiväreillä tehdyt croquet ovat kyllä jotain mielenkiintoista!


Toisaalta, nyt kun niitä katselee niin tuntuu että ehkei ne olekkaan hassumpia, kuitenkin ovat jo aika vanhoja ja no, ihan kivastihan tuossa noita varjoja ja valojakin on :)
Mutta löytyi sieltä jotain muutakin PHa:ssa tehtyä, oma suosikkini ikinä, sarja tytöstä joka syö tikkaria, taidegrafiikka, hapotettuilla pinnoilla! :)


Nyt kaipailisin vain kehiksiä, että saisin nuo seinälle, niin paljon niistä tykkäilen! :)
Tänään tuli myös tehtyä meidän visualisoinnin kurssille tehtävää. Itseasiassa tein itse sen kahteen kertaan, koossa, jossa lehtori pyysi minua sen tekemään (A2), sekä koossa, jossa kaikki muut sen tekevät (A3).
Pääsin myös käymään uudestaan verkkokellarissa kun täytyi etsiä maaleja ja pastilli-liituja.. Pääsin siis sekatekniikalla sotkemaan!

Hullunmylly :D ja Choco siellä makoilemassa!



Itse en nyt ole näyttämässä, mitä oikeasti sain aikaiseksi, sillä pakko myöntää, että nyt kun vain suljin mieleni ylimääräisiltä ajatuksilta ja annoin veden ja siveltimen viedä, niin lopputulos ei ollut itseäni miellyttävä.. Ehkä huomenna olen muuttanut mieltäni asian suhteen, mutta kuitenkin..


Toivottavasti rohkaistun näyttämään nämä vielä tällä viikolla, täytyyhän tällä alalla osata näyttää niitä epäonnistumisiakin.. Ehkä :D
Nyt kuitenkin suuntaan koiran kanssa lenkille ja sen jälkeen käperryn viltin sisälle ja juon teetä!
Sairasteluni alkaa olla pikku hiljaa ohitse, toivottavasti viikonloppuun mennessä olen täysin terve!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti