sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Paloja Rovaniemestä

Siitä on jo reipas kuukausi kun tulin muuttaneeksi tänne Rovaniemelle.
Ja voin sanoa, että olen ihan tykännyt asua täällä, kaupunki on ihanan lähellä luontoa, mikä on itselle suuri plussa, Porvoolaisena kun on siihen hieman tottunutkin, niin ei ole ehtinyt vielä niin kova koti-ikäväkään iskemään :)

Kauniita kuvia en ole vielä saanut kaupungista otettua, tykkäämme käydä Chocon kanssa lenkillä Kemijoen varrella, sillä sille on niin lyhyt matka tästä asunnoltani, ja pakko sanoa, että aurinkoisina päivinä se on aivan ihanaa kävellä sitä pitkin ja ehkä hetkeksi pysähtyä vain istumaan ja katselemaan kyseistä jokea.

Yhden legendaarisen kerran satuin nappaamaan jopa kameran mukaani, en sitä yleensä nimittäin mukaani ota, jos koiran kanssa olen liikenteessä! Choco nimittäin ei ymmärrä paikallaan olon saloja ja alkaa vetämään jos hänen mielestään olemme liian kauan paikoillamme :D Mutta tässä nyt muutamia kuvia, mitä sillä yhdellä kerralla tuli napsittua! Kuvat ovat siis ihan omalta ensimmäiseltä viikolta täällä ja voin vain sanoa, kuinka luontokin on jo ihan erinäköinen tällä hetkellä!









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti