tiistai 25. syyskuuta 2012

Vikaköngäs ja ihana Valpuri

Syksy on ollut pitkällä täällä Rovaiemellä ja sen ikuistaminen valokuvilla oli pitkään tuolla takaraivossa ajatuksena. Eilen saimme vihdoin sovittua Valpurin kanssa, että nyt lähdetään kuvaamaan!
Lehtiä on jo joistain puista tippunut kovalla tahdilla, joten nyt on viimeisiä otollisia hetkiä mennä edes ottamaan kauniita kuvia luontoon, jos niitä haluaa saada..

Olimme kuulleet eräältä tutulta sellaisesta paikasta kuin Vikaköngäs, jossa olisi koski, ja kun kuulemma matkaa olisi täältä Rovaniemeltä vain 10km, niin olihan sinne pakko lähteä sitten hieman kuvailemaan.. Totesimme tosin eilen, että hujasitpas meitä! Paikalle oli nimittäin matkaa 25 kilometriä! :D Ei se meitä haitannut, kun autolla mentiin, mutta ei osattu aavistaa, että matka tuplaantuisi.. Kuitenkin perille löysimme mukavasti ja pääsimme kuvailemaan..

Olimme muutenkin saaneet hieman jännäillä päivän aikana säätä, sillä vaikka aamulla aurinko oli paistanut kauniisti, päivällä oli ilmestynyt taivaalle iso kasa pilviä ja aurinko oli piilossa.. Meidän onneksemme aurinko kuitenkin oli päässyt pois pilvien takaa kuvaussessiotamme varten..








 Jos totta puhutaan, niin luontokuvaaminen ei ole minulle se omin juttuni, onneksi olimme jo menneet sopimaan etukäteen Valpurin kanssa, että hän olisi hieman myös kamerani edessä, joten pääsin häntä kuvailemaan!

Meille tuli myös paljon muita ideoita kuvauksien yhteydessä, joten Valpurin tulette näkemään myös myöhemmin kamerani linssin edessä!






Näitä ja hieman lisää voi löytää lähipäivinä toisesta blogisani, joka sijaitsee täällä!

Se on muuten hassua, kuinka olen alkanut piristymää nyt, kun päivät ovat alkaneet lyhentyä.. Kotipuolessa on jopa epäilty, että kaamos saattaa olla "se mun juttu", toivottavasti nyt ei kuitenkaan :')
No, jokatapauksessa nyt laitan itselleni kaakaota ja alan piirtelemään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti